BEAUTY PRODUCTEN - WASPARFUM - YODEYMA - MARC INBANE

Voor een uitgebreide collectie bezoek onze winkel, Galerij 10 te Uden.

Aangezien wij vrouwen van mooie spullen houden maar ook van lekkere geurtjes hebben wij ook een "geweldige collectie" voor jullie in de winkel! Voor iedereen wat van jong tot oud kan hier enorm van genieten inclusie wij zelf!!

WASGELUK - WASPARFUM VAN ESSENTIA

Heerlijke Italiaanse producten met een intense geurbeleving geproduceerd in de buurt van Milaan. De producten zijn geproduceerd op basis van essentiële oliën, natuurlijke grondstoffen, vegan en dierproefvrij. De verpakkingen zijn ook "green" ze zijn voor 92% vervaardigd van plantaardige stoffen. Welk product je ook gebruikt; de langdurige geurbeleving is iets wat je altijd herkent.

YODEYMA

Yodeyma geinsprireerde geuren voor haar / hem!

Met Yodeyma zult U kunnen genieten van meer dan 50 geuren geinspireerd door de meest prestigieuze merken op de markt. MET EEN PRIJS DIE TOT 80% LAGER LIGT in vergelijking met de merken die ons inspireren.

Daarnaast zijn ze bezig met een essental cosmetics lijn op de mark aan het brengen en ik kan uit ervaring zeggen dat ook deze betaalbaar is maar ook van een uitstekende kwaliteit. Ook hier is het prijsverschil zeker 80%

Momenteel hebben ze:  anti-aging face cream, light fluid, repairing serum en perfect eyes.

marc inbane

Discover the essence of luxery

Laat je verrassen door de high-end collectie van MARC INBANE bestaande uit tanning, skincare, zonbescherming , tools, tanning sets & geurkaarsen.

 

De luxe zelfbruiners bieden een veilige manier van bruinen zonder schadelijke UV-stralen en zijn vegan, dermatologisch getest & hypoallergeen.

 

Creëer makkelijk en binnen 1 minuut een natuurlijke, egale zongebruinde teint.

Contact

112Fashion Uden/Jouw kado&zo

Galerij 10

5401 GD UDEN

grotematen@112fashionuden.nl

06-15533603

jouwkadoenzo@kpnmail.nl

06-22492223

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Klachteninformatie

Retourneren/herroepingsrecht